_Dagens Sidespor #358

1. Da jeg fik den gode idé at forære min dreng et legetøjssværd i 4 års fødselsdagsgave. Jeg ved ikke hvad jeg havde troet? At han ville stille sig over i et hjørne og fægte sådan lidt forsigtigt med det? Der gik nøjagtigt halvandet sekund fra han fik det i hånden, til han havde spiddet Uma. “I’m a knight.” Man fristes til at tænke, at jeg i det mindste kunne have købt en 2-pak, så hun havde haft chancen for at forsvare sig.

2. Da begge piger, helt uventet, tog en lur samtidigt (halleluja) og jeg satte mig på en bænk i en park med udsigt til en legeplads. Og det pludseligt gik op for mig, at de børn, der løb og legede, jo for fa’en var børnene fra den “art camp”, Noah var på i den pågældende uge og dér, der var han sørme! Om jeg rejste mig og gik, for ikke at forvirre ham med min blotte tilstedeværelse, skulle han opdage mig? Nej, jeg tænkte lynhurtigt og valgte simpelthen at synke en anelse sammen på bænken, tage hat og solbriller på og iagttage ham på afstand. Yes.

3. Da Noah talte hvor mange børn jeg har (“børn og børn og børn og børn“) og jeg rettede ham og sagde “altså, jeg har jo kun tre” og han svarede “no, because you have daddy too!

1

5 thoughts on “_Dagens Sidespor #358”

  1. 1) ulempen ved at have bedsteforældre tæt på, er fx at mine børn fik sværd længe før de fyldte 4 – helt uden at jeg ville have at de skulle have det. Fordelen er, at vi har sværd nok til en hel børnehave, så alle har mulighed for at forsvare sig

    2) åh Jeg elsker når man en sjælden gang i mellem har mulighed for at iagttage et af børnene i en kontekst hvor man normalt ikke er med, eller i hvert fald ville ændre konteksten markant hvis man var der. Var det ikke skønt?

    3) Høhø. Jeg har lige sådan en morgen netop nu, hvor jeg føler at jeg har børn, børn, børn og børn. Har låst mig inde på toilettet for at tvinge Kristian til at være den voksne i 2 minutter…

    1. Åh Mette, jeg sad jo der, på den bænk, og blev helt rørt. Min lille dreng ude i verden! Og jeg skal hilse at sige, at det var noget af en udfordring at holde lav profil og samtidigt sidde på nåle for at spotte om han lignede, at han havde det sjovt. Hvad hvis der var nogen, der drillede ham? Ikke gad at lege? Tusinde tanker, men jeg blev artigt på min bænk og pludseligt gik de, to og to i hånden og det var også sødt ❤️

    2. PS. Nummer tre… Har vi ikke alle været der? Hvis ikke decideret for at overlade ansvaret til faren, så i hvert fald for at slippe for det selv. Bare lige i de der to minutter, ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *