_Dagens Sidespor #359

1. Da jeg, til spørgsmålet “when does it get easier?” rodede mig ud i et svar à la: “Ha! Lettere?! Det bliver kun sværere! Seriøst, at have en baby er jo en dans på roser i forhold til at have en 4-årig! Eller blot en 2-årig for den sags skyld.” Spørgerens tvillinger er blot 6 uger gamle. Jeg ved intet om at have tvillinger, men hvorfor denne trang til ærlighed? Kunne jeg ikke have nøjedes med et forsikrende “snart, min ven, snart.”

2. Da jeg indenfor en uges tid fortalte 2-3 fremmede, at jeg nok gerne vil have en baby mere på et tidspunkt. Kombinationen af flotte mænd, der roser mine smukke børn og selv fortæller, at de har fire børn, giver mig tilsyneladende akut trang til at snakke familieplanlægning uanset hvor få sekunder, vi har kendt hinanden.

3. Da jeg indså det lidt mærkelige i, at jeg har fået for vane at sige “godnaaaat Brooklyn!” når jeg ruller gardinerne ned om aftenen. Jeg er heldig, hvis Juno så småt begynder at fatte, at hun har sit eget navn. New Yorks forskellige boroughs er nok at stramme den lidt på nuværende tidspunkt. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *