_Tanker fra Moderskabet #792

Ved du hvad jeg kom til at tænke på forleden? Da jeg var yngre, sov jeg bedst helt tæt ind til Mathias. I ske eller med hovedet på hans bryst. Vi har i mange år haft et udtryk, som vi bruger internt, “jeg er lille indeni lige nu.” Jeg tror måske, at jeg lidt for ofte var lille indeni dengang. Nu? Nu sover jeg bedst strukket helt ud, nogle gange helt i søstjerne, og helst i min egen side af sengen. Og jeg tænker, at Mathias nok har ret, når han siger, at jeg bliver stærkere, sejere, modigere for hvert barn vi får. Det viser sig på de mest uventede måder.

 

4 thoughts on “_Tanker fra Moderskabet #792”

  1. Fantastisk!!! Smukt og skægt samtidig I øvrigt har jeg haft samme udvikling. Faktisk både dag og nat. Herhjemme går det under udtrykket “jeg er bare aben i dag”, når jeg havde sådan en dag hvor jeg bare gerne ville hænge op af Kristian konstant. De dage er efterhånden meget sjældne, og når de endelig er der, har jeg en lille abe hængende på mig, og ligeså har Kristian, så der bliver ikke nogen mulighed for at være abe for mig. Og det er ok. For jeg kan bære alverdens aber nu, fordi jeg er blevet stærkere og modigere.

    1. Er det rigtigt? Ej, hvor pudsigt! Rart fordi… du er stærkere nu og trist fordi… Det var ikke rart at have det sådan dengang? Eller???

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *